9 Ocak 2011 Pazar

Bilinçaltı

Neye inanırsanız onu yaşarsınız. Çünkü bilinçaltınızda titreşimler yaratarak Çekim Yasası'nı devreye sokan inançlar, hayat boyu size yön bulmada yardımcı olur. 
Bilinçaltı her zaman mıknatıs gibidir. Kabul etmesek de, yaşamda bizi zorlayan koşullardan her fırsatta etkilenir ve hiç ummadığımız anda korkularımızla yüzleşiriz. Korkular, endişeler ve yaşanan gerginlikler mutlaka yüzeye çıkacak bir yol bulur kendine... Bilinçaltı, aynı zamanda kendi inançlarını yansıtan olayları da çeker. Açıkçası, bilinçaltımızdaki düşünceler belli titreşimler yaratır. Bu enerji ile birlikte bilinçaltına yansıyan olaylar ve kişiler bir çekim yaşanmasını sağlar. Buna "Evrensel Titreşim" ve "Çekim Yasası" denir. Nasıl Yerçekimi Yasası varsa Çekim Yasası da vardır. Bu yasa insanoğlunun hayatını etkiler. Evren yasalarla yönetilir. Başarı, yasa ile sağlanır. Sizin bilinçaltınız da yasa ile oluşmaktadır. Bilinçaltımızın yasası, inanç yasasıdır. Her zaman kafamızda oluşan soru işaretleri vardır. "Ya şansız doğduysam...", "Başarılı olmak kaderimde yoksa..." gibi sorularla kendimizi zorlarız. Eğer bilinçaltınız hayatın zor geçeceğine inanırsa, gerçekten zorlu bir yaşam sürersiniz. Karşılaşacağınız olaylar ve insanlar hayatınızı zorlaştıracaktır. 

Evrensel Titreşim 
Bilinçaltınız paranın zor kazanılacağına inanırsa, para zor kazanılır. Maddi sıkıntı yaşıyorsanız bilin ki; bilinçaltınızda paranın kolay kazanılmadığına dair düşünce hakim olduğu içindir. Böyle bir durumda karşınıza çıkan fırsatları paraya çevirmek için insan üstü çaba göstermeniz gerekecektir. Sıkıntılı geçen hayatınızla ilgili hiç kimseyi suçlamanıza gerek ve neden yoktur; çünkü 'sizin gerçeklerinizi yine sizin bilinçaltınız yaratır'. Hayatta başarılı olabilmek için kişinin anlaması gereken en önemli söz de budur. İnsanlar bilincinin gücünü bir fikri kavramak için, bilinçaltının gücünü ise sonuca ulaşmak için kullanır. Birçok kişi bunun tersini yapar. Bilinçlerini neticeye ulaşmak için kullanır. Bu da genellikle stres ve endişe yaratır. İşte, bilinç gücümüzle, bilinçaltı gücümüzün kullanımındaki fark budur. 

Bilgisayar Hard Diski 
Bilinçaltınız bilgisayarınızın hard diski gibidir. Ekranda gördüğünüz ise sizin gerçeğiniz veya yaşantınızdır. Ekrandaki bilginin nereden geldiğini kendinize bir sorun! İnançlar değişince, yeni insanlar ve yeni işlere karşı Çekim Yasası devreye girecektir. 

 Bilinçaltı Çalışmaları

Evren yasalarla yönetilir. Başarı yasa ile yönetilir. Sizin bilinçaltınızda yasa ile yönetilir. Bilinçaltımızın yasası inanç yasasıdır. Birçok kendine yardım kitabı ve motivasyon hocaları, inancın gücünden bahseder.Ortaya koydukları genel mesaj, Napolyon Hill'in söylediği gibidir... “Aklınız neyi kabul edip inanıyorsa, onu gerçekleştirebilir.” Aklınızın inandığı her şeyi gerçekleştirebileceği doğru mudur yoksa motivasyonel bir yalan mıdır? Bu benim bir kendine yardım kitabını okuduktan ve başarı seminerlerine katıldıktan sonra kendime sorduğum soruydu. Kendime ayrıca “Eğer ben şanssız doğduysam...”, ”Başarılı olmak kaderimde yoksa...” gibi soruları da sordum.

İnanç kavramım, Dr. Joe Vitale'nin Ruhsal Pazarlama adlı kitabını okuyunca değişti.Aslında “Aklımız, neyi kavrayıp inanıyorsa, onu gerçekleştirebilir.” yerine “Bilinçli aklınızın kavrayıp, bilinçaltınızın inandığı gerçekleşir.” demek gerekir. Bu, sizin bilinçaltınızın gücüdür. İşte sebebi;

Bilinçaltımız, mıknatıs gibidir. Kendi inançlarını yansıtan şeyleri çeker. Açıkçası, bilinçaltımızda belli bir inanç varsa, bilinçaltımız bu inanca uygun titreşimler yaratır ve bunu yansıtan veya buna uyan olayları ve insanları kendine çeker. Buna Evrensel Titreşim ve Çekim Yasası denir. Siz inansanız da.. İnanmasanız da nasıl yerçekimi yasası varsa bu yasa da vardır. Bu yasa, sizi inansanız da inanmasanız da etkiler.

Eğer bilinçaltınız, yaşamınızın zor geçeceğine inanırsa, gerçekten yaşamınız zor olacaktır. Karşılaşacağınız olaylar ve insanlar hayatımızı zorlaştıracaktır. Eğer bilinçaltımız paranın zor kazanılacağına inanırsa, para zor kazanılacaktır. Para kazanmakta zorluk çekiyorsanız, bilin ki bilinçaltınız paranın kolay kazanılmadığına inandığı içindir. Karşınıza çıkan fırsatlar para kazanmak için insan üstü çaba göstermeniz gerekenler olacaktır.

Yukarıdaki paragrafı başka sözcüklerle anlatayım: Yaşamınız zorsa, bunun sebebi bilinçaltınızın yaşamın zor olduğuna inanmasıdır.Para kazanmakta zorluk çekiyorsanız sebebi bilinçaltınızın paranın zor kazanılacağına olan inancıdır.

Zor geçen yaşamınız veya maddi durumunuzla ilgili başka hiçbir kimseyi suçlamanıza gerek ve neden yoktur.

Burada anlatmaya çalıştığım şudur; “Sizin gerçeklerinizi sizin bilinçaltınız yaratır.” Hayata başarılı olabilmesi için kişinin tamamen ve adamakıllı anlaması gereken en önemli deyiştir.

Biz, bilincimizin gücünü bir fikri kavramak için, bilinçaltımızın gücünü ise sonuca ulaşmak için kullanırız. Birçok kişi, bunun tersini yapar. Bilinçlerini neticeye ulaşmak için kullanırlar,bu da genellikle stres ve endişe yaratır. Bu bilinç gücümüzle,bilinçaltı gücümüzü kullanımdaki farktır.

Şimdi bilinçaltımızın ne olduğunla ilgili bir benzetme vereyim. Bilinçaltınız bilgisayarınızın hard diski gibidir.Ekranda gördüğünüz ise sizin gerçeğiniz veya yaşantınızdır.

Ekrandaki bilginin nereden geldiğini kendinize sorun.Hard diskten gelmesi gerekir değil mi? Eğer bilgisayar ekranı sizin gerçeğinizi gösteriyorsa, bu nereden geliyor? Bu benzetmeye göre sizin bilinçaltınızdan .

Söylemek istediğim, sizin gerçeğiniz veya deney imlemekte olduğunuz yaşam, bilinçaltınızdaki inançlarınızın bir yansımadır. Birçok insan sıkça iş değiştirmelerine rağmen ,nereye giderlerse gitsinler aynı sorunlarla karşılaştıklarının farkına varırlar.Anlamadıkları ise, dışsal şartları değiştirmek yerine içinizdeki inançları değiştirmek gerektiğidir. İnançlarını değiştirince, yeni insanlar ve yeni işlere çekim hissedecekler; dünyaları da bilinçaltındaki inançlarının değişimine paralel olacaktır.

Seminerlerime katılanlara inançların gerçekleri yarattığını söylediğim zaman, aldığım olumsuz tepkiler “içinde bulunduğum gerçekliğe inanmıyorum ama neden hala başıma geliyor “ şeklinde olur. Anlamamız gereken şudur; sizin gerçeğinizi yaratan inancın ne olduğuna siz karar veremezsiniz bilinçaltınız verir.Birkaç kitap okuyunca hayatınızın bolluk içinde olduğuna inanmaya başlayabilirsiniz. Ama bilinçaltınız ikna olmamış olabilir.
Peki, bilinçaltınızın neye inandığını nasıl bileceksiniz?

Cevap oldukça basit. Gerçekliğinize bakın!

Sizin gerçeğiniz hayatınızın aynasıdır. İçinizdeki inançları yansıtır. Eğer gerçekliğinizi sürekli olarak bilinçaltınızdaki inançları tekrar programlamada kılavuzu olarak kullanırsanız, hayatınızın asla aynı kalmayacağını garanti ederim.

* Kenneth Koh'un "Law of The Subconscious Mind” makalesinden Sevgili Bülent Asöcal tarafından Türkçe'ye çevrilmiştir.
SEZGİ *
Bilinçaltınız sizinle konuşabilir mi?

Evet. Sezgileriniz aracılığıyla.

Bilinçaltınızdan rehberlik veya yardım istediğinizde,belli bir işi yapmak için bir dürtü,bir ilham veya önsezi hissedersiniz.

Cevabı, rüyanızda veya aklınıza birden geliveren bir imge ile görebilirsiniz. Sezgisel olarak,size bir mesaj olduğunu anlarsınız.

İçinizden bir kitap okumak veya biri ile konuşmak geçer, cevapları buralarda bulursunuz.

Bilinçaltından, değişik insanlar değişik seçilmiş veya doğal yöntemlerle mesaj alırlar. Kimi his, kimi görsel, kimi duyum formundadır.

Bu konularda uzman değilsem de bazı tecrübelerimden bahsedebilirim. Ben ,genellikle mesajlarımı içimin sesinden dışsal olaylarla alırım. Eğer bilinçaltımı programlarsam, rüyalar şeklinde cevaplar da alırım.

Meditasyonun, sizin bilinçaltınızla olan iletişimi geliştirildiğine inanıyorum. Ne kadar fazla meditasyon yaparsanız sezginiz o kadar gelişir.

Bilinçaltınızdan mesaj almanın yolu şudur; Etrafınızda olup bitenlere duyarlı olun ve kendinize, hislerinize ve içinizin sesine güvenin.

Şu anda sezginin çok özel veya ruhsal olduğunu düşünebilirsiniz. Aslında öyle değildir. Harvard Business Scholl dan Prof. Dr. Isenberg, karar verme teknikleri üzerine 2 yıllık bir çalışmada,üst kademe yöneticilerinin %80 inin karmaşık ve insanlarla ilgili kararlarında sezgilerini kullanmayı tercih ettiklerini keşfetti. Başarılı iş adamlarına nasıl karar aldıklarını sorun. Çoğu içgüdülerini söylemişlerdir.

İçgüdü nedir? Sizin sezginizdir.

Sezgi günlük değerlendirme sürecinin bir parçası olmalıdır. Siz onu kullandıkça ve güvendikçe, size daha iyi hizmet edecektir.

* Kenneth Koh'un "Intuition” isimli makalesinden Sevgili Bülent Asöcal tarafından Türkçe'ye çevrilmiştir.
YARATICI İMGELEME NEDİR? *

Farkına varsak da varmasak da devamlı yaratıyoruz. Bir şeyi düşünür veya hissedersek O ‘olur'. Dikkatimizi neye verirsek, bir süre sonra, istesek de istemesek de onu yaratırız. “Ne istediğinize dikkat edin “ deyimini duymuşsunuzdur. Evet, çok doğru ama duygu ve düşüncelerinizi nereye koyduğunuza dikkat edin. Onlar sizin yaratımlarınızdır.

Eğer bir bulutu kaybedebilirseniz, düşüncelerinizin ne denli güçlü olduğunu bilirsiniz. Size sadece keyif için dışarı çıkıp bulutları kaybetmenizi veya etrafta dolaştırmanızı telkin etmiyorum. Benim kişisel inanıcım bir bulutun da diğer her şey gibi bir anlamı olduğudur. Ama, düşüncelerinizin gerçek ve ne kadar güçlü olduğuna dair kanıt istiyorsanız, çekinmeyin deneyin – tabi önce bulutun iznini almak şartı ile. Gökyüzünde küçük, şişkin bulutların olduğu bir gün, bir bulut seçin. Çok büyük olmasın ( bu alıştırma birkaç dakika sürmeli ). Bulutunuzu seçtikten sonra ona sevginizi gönderin. Buluta, onun izini ile kaybolmasını istediğinizi söyleyin. (Bazen kaybolmak istemezler, ama çoğunlukla istediğinize uyarlar) Şimdi buluta odaklanın ve onun tamamen kaybolduğunu imgeleyin. Gözlerinizi ondan ayırmayın. Parçalanmaya başladığını ve aniden kaybolduğunu göreceksiniz. Diğer küçük bulutların gökyüzünde olduğunu, ama bizim bulutumuzun kaybolduğuna dikkat edin. Tamam, şimdi buluta teşekkür etmeyi unutmayın.

Gönderdiğiniz düşünceleri göremeseniz de, bu alıştırmayı yaparak, düşüncelerinizin etkilerini görebilirsiniz. Bunun bazılarınızı şaşırtacağını biliyorum. Bu sihir değil. Bu düşüncelerinizin ne denli güçlü olduğunun bir göstergesidir. Dikkat ederseniz, iyi veya kötü her düşüncenizin ethere gittiğini anlayacaksınız. Buna dikkat edin ve her düşünce ve her ‘yatartım' dan sorumlu olduğunuzu öğrenin.”Şimdi” de kalmak yardımcı olur çünkü geçmişte yaşamanın faydası yoktur, gelecekte henüz burada değildir. Onun için dikkatinizi ona odaklayın.

Hayatınızda bir şey yaratmak veya ortaya koymak istiyorsanız, içinizde yer açmayı öğrenmelisiniz böylece onu önce üçüncü boyutta yaratabilirsiniz.

Ortaya koymanın 3 temel adımı vardır. Kavrayın (istediğiniz nedir?).İnanın (her yönüyle olmuş gibi davranın). Sonra da alın. Daima şükredin.

Önce kendiniz için yaratmak istediğinizi imgeleyin. Bir yere yazın. Yazdıklarımı bilgisayarımda ekran koruyucuya, evde ‘bolluk' köşeme, bazen arabamın kontrol paneline koyarım. Önemli olan olabildiğince sık görebilmektir. Sonra kendiniz için bir olumlama seçin. Kelimelerde yüksek sesle söylendiğinde çok güçlüdürler. Bu sitede pek çok günlük olumlama bulabilirsiniz, ama biz yine de, yapabilirseniz, kendi günlük olumlamalarınızı yaratmanızı tavsiye ederiz.

Günlük tutmak ve en küçük detaya kadar arzularınızı yazmanız yararlı olur. On yıl önce kendime bir define haritası yapmıştım. Büyük sarı bir kartonun üzerine, arzu ettiğim her şeyin bir resmini yapıştırmıştım. Bu kartondaki her şey gerçekleşti.(yeni bir tane daha yapmanın zamanı geldi)

Yaratmak istediğiniz konuda çok açık ve kesin olun. Ne istediğiniz konusunda çok dikkatli olun. Her şeyi göz önüne alın.

Kendiniz için ne yaratmaya veya ortaya koymaya karar verdikten sonra, her akşam uyumadan önce ona sahip olmanın, onu yapmanın veya o olmanın nasıl bir şey olduğunu hissedin. Onu yaparken kendinizi görün. Seçtiğiniz bir olumlamayı kullanın ve uyumadan Evrene şu an sahip olduklarınız için teşekkür edin. Sabah kalkmadan aynı alıştırmayı yapın. Şükretmek, süreci hızlandıracaktır.

Her gece, aynı yaratıcı imgelemeyi düşünün, hissedin, görün, olun, yapın ve olumlayın. Değişiklik, ayar yapın ve şükredin. Bir şey gerçekten istiyorsanız bunu yapın ve gerçekleşeceğine güvenin.

Her zamanki gibi sevgi ve hizmetle sunulmuştur.

ONAMA

(Yeni başlayanlar için bilinçaltını yeniden programlama aracı )

Onama bilinçaltınızı ,yeniden programlamanın en temel yollarından biridir. Onamama ; basitçe bilinçaltımıza yerleştirmek istediğimiz hedeflerimizi veya yeni inançlarımızı tekrarlama sürecidir.

Bu süreç , söylem bilinçaltına yerleşinceye kadar yazma,şifahi veya zihni söyleme, dinleme veya davranış şekillerinde olabilir.Eğer onama içimizden gelirse “kendinden telkin “ diğer insanlardan gelirse “dıştan telkin” denir.
Kendinden - telkinin bazı örnekleri;

* Kendi onamalarınızı yüksek sesle veya zihnen tekrarlama,
* Onamalarınızı yazmak,
* Kayıt ettiğiniz kendinden telkin bantlarını dinlemek
* Olmak istediğiniz kişi gibi davranmak, (hayran olduğunuz bir kişi yerine kendinizi koymak ve onun gibi davranmak )

Dıştan –telkinin bazı örnekleri;

* Başkası tarafından kayıt edilmiş,yardım ,onama sublimal CD'ler dinlemek,
* Kitap ve makaleler okumak,
* Ebeveyn, kardeş ve arkadaşların fikirlerini dinlemek
* TV programları seyir etmek.

Sevin , sevmeyin onamayı her zaman gerçekleştiriyorsunuz.

Konuştuğumuz zaman bilinçaltımız dinler,Hayattan şikayet ettiğinizde bilinçaltınız dinler ve hep şikayet ettiğiniz hayatı size vermek için talimatlarınızı sadakatle yerine getirir.

Onun için bundan sonra ne söylediğimize ,özellikle ‘tekrar ,tekrar' söylediklerimize dikkat edelim.

Sanırım çok az insan her gün kendinden telkin uyguluyor. Onun için dünyadaki başarılı insan sayısı çok az.

DİKKAT! Eğer kendinden –telkin yapmasanız,size dıştan telkin yapılacaktır . Her gün arkadaşlarınızdan ekonominin kötü olduğunu ,hayatın zor olduğunu vs.. duyuyorsunuzdur.

Devamlı dinleyince bilinçaltımız onun doğru olduğuna inanmaya başlar.Sonra da(çekim yasasından ötürü) gerçekliğinizde onun doğru olduğunu görürsünüz.Nihayetinde ,gerçek olduğuna ikna olursunuz.
İşte, yapacağınız onamalardan bazıları;

* Her gün, her şekilde daha iyi oluyorum,
* Her şey bana kolay ve zahmetsizce geliyor,
* Işık ve sevgi ile dolu,neşe saçan bir varlığım,
* Doğal olarak aydınlandım,
* Hayatım bütün bir mükemmellikte çiçek açıyor,
* Keyif aldığım her şey şimdi burada,
* Hayatımın patronu benim,
* İhtiyacım olan her şey zaten bende,
* İstediğim neşeye sahip olmam uygundur.
* Bu zengin bir evren ve hepimiz için bolluk var,
* Bolluk benim doğal varoluşumdur,Bunu şimdi kabul ediyorum,
* Sonsuz zenginlikler şimdi hayatıma özgürce akıyor,
* Her gün mali olarak bolluğa kavuşuyorum,
* Daha çok verdikçe daha çok aldıkça daha mutlu hissediyorum,

Bu onamaları uyurken veya yataktan kalkmadan yazabilir,okuyabilir veya kaydedip uyumadan dinleyebilirsiniz.

Onamada başarının anahtarı tekrardır. Bilinçaltımız kaslarımız gibidir.Onu istediğiniz şeylerle onamanız gerekir.Onamaları her gün yapmakta tembellik ederseniz,onu sizin yerinize başkaları yapacak,sonuçlarda her zaman sizin istediğiniz gibi olmayacaktır.

Benim için kendimi olumlu tutmanın en basit yolu her sabah işe giderken iyi bir kendine yardım CD'si dinlemektir.Bunun avantajları iki yönlüdür;

1- Güne zihnen olumlu bir tutumla başlamamı sağlar,

2- Bilinçaltımı olumlu inançlarla temizler ,böylece işte duyacağım olumsuz fikirlerle bilinçaltım kirlenmez.

* Kenneth Koh'un “ Affirmation '” makalesinden Sevgili Bülent Asöcal tarafından Türkçe ye çevrilmiştir.
KORKULARIN KABULÜ, SEVGİYE DÖNÜŞTÜRME VE OLUMLAMA

Benim güçsüzlük korkum var
Ben güçsüzlük korkumu kabul ediyorum.
Ben güçsüzlük korkumu şu anda sevgiye dönüştürmeye niyet ettim.
Kalbinizden çıkaracağınız en güzel pembeliği çıkarın, pembe ışıklar,
Pembe tüller..korkunuzun karanlığını pembelik içinde yok edin.
Şu an korku enerjisinin sevgi enerjinse dönüştüğü çok değerli bir an.
Ben her halimle çok güçlüyüm.
Ben her halimle çok güçlü olduğumu biliyor ve inanıyorum.
Ben her halimle çok güçlü olduğumu kabul ediyorum.
Ben her halimle çok güçlü olduğum için kendimi takdir ediyorum.
Ben her halimle çok güçlü olduğum için şükrediyorum.

Ben kendi gücüme sahip çıkıyorum.
Ben kendi gücüme sahip çıktığımı biliyor ve inanıyorum.
Ben kendi gücüme sahip çıktığımı kabul ediyorum.
Ben kendi gücüme sahip çıktığım için kendimi takdir ediyorum.
Ben kendi gücüme sahip çıktığım için şükrediyorum.
Kendi gerçeğimi sevgiyle yaratıyorum.
Ben içimdeki güce ulaşıyorum.

Benim değersizlik korkum var
Ben değersizlik korkumu kabul ediyorum.
Ben değersizlik korkumu şu anda sevgiye dönüştürmeye niyet ettim.

Kalbinizden çıkaracağınız en güzel pembeliği çıkarın, pembe ışıklar,
Pembe tüller..korkunuzun karanlığını pembelik içinde yok edin.
Şu an korku enerjisinin sevgi enerjinse dönüştüğü çok değerli bir an

Ben her halimle çok değerliyim.
Ben her halimle çok değerli olduğumu biliyor ve inanıyorum.
Ben her halimle çok değerli olduğumu kabul ediyorum.
Ben her halimle çok değerli olduğum için kendimi takdir ediyorum.
Ben her halimle çok değerli olduğum için şükrediyorum.

Ben kendime değer veriyorum.
Ben kendime olduğum gibi değer veriyorum.
Ben herkese değer veriyorum.
Ben herkese olduğu gibi değer veriyorum.
Ben herkesin olduğu gibi olmasına izin veriyorum

Benim güvensizlik korkum var
Ben güvensizlik korkumu kabul ediyorum.
Ben güvensizlik korkumu şu anda sevgiye dönüştürmeye niyet ettim.

Kalbinizden çıkaracağınız en güzel pembeliği çıkarın, pembe ışıklar,
Pembe tüller..korkunuzun karanlığını pembelik içinde yok edin.
Şu an korku enerjisinin sevgi enerjinse dönüştüğü çok değerli bir an

Ben her halimle güvendeyim
Ben her halimle güvende olduğumu biliyor ve inanıyorum
Ben her halimle güvende olduğumu kabul ediyorum
Ben her halimle güvende olduğumu bildiğim için kendimi takdir ediyorum
Ben her halimle güvende olduğum için şükrediyorum

Ben evrende güven içindeyim.
Ben herkese güveniyorum.
Bütün insanlar bana güveniyor.
Ben kendime güveniyorum.
Ben yaşamın akışına güveniyorum.
Ben güvendeyim.
Evren güvenli.
Evren beni seviyor, onaylıyor ve destekliyor.

Benim başarısızlık korkum var
Ben başarısızlık korkumu kabul ediyorum.
Ben başarısızlık korkumu şu anda sevgiye dönüştürmeye niyet ettim.

Kalbinizden çıkaracağınız en güzel pembeliği çıkarın, pembe ışıklar,
Pembe tüller..korkunuzun karanlığını pembelik içinde yok edin.
Şu an korku enerjisinin sevgi enerjinse dönüştüğü çok değerli bir an

Ben her halimle çok başarılıyım.
Ben her halimle çok başarılı olduğumu biliyor ve inanıyorum.
Ben her halimle çok başarılı olduğumu kabul ediyorum.
Ben her halimle çok başarılı olduğum için kendimi takdir ediyorum.
Ben her halimle çok başarılı olduğum için şükrediyorum

Benim sevgisizlik korkum var
Ben sevgisizlik korkumu kabul ediyorum.
Ben sevgisizlik korkumu şu anda sevgiye dönüştürmeye niyet ettim.

Kalbinizden çıkaracağınız en güzel pembeliği çıkarın, pembe ışıklar,
Pembe tüller..korkunuzun karanlığını pembelik içinde yok edin.
Şu an korku enerjisinin sevgi enerjinse dönüştüğü çok değerli bir an

Ben kendimi seviyorum.
Ben kendimi olduğum gibi seviyorum.
Ben kendimin olduğu gibi olmasına izin veriyorum. Ben herkesi seviyorum.
Ben herkesin olduğu gibi olmasına izin veriyorum.

Benim esaret korkum var
Ben esaret korkumu kabul ediyorum.
Ben esaret korkumu şu anda sevgiye dönüştürmeye niyet ettim.

Kalbinizden çıkaracağınız en güzel pembeliği çıkarın, pembe ışıklar,
Pembe tüller..korkunuzun karanlığını pembelik içinde yok edin.
Şu an korku enerjisinin sevgi enerjinse dönüştüğü çok değerli bir an

Ben özgürüm.
Ben özgür olduğumu biliyor ve inanıyorum.
Ben özgür olduğumu kabul ediyorum.
Ben özgür olduğum için kendimi takdir ediyorum.
Ben özgür olduğum için şükrediyorum

Benim parasızlık korkum var
Ben parasızlık korkumu kabul ediyorum.
Ben parasızlık korkumu şu anda sevgiye dönüştürmeye niyet ettim.

Kalbinizden çıkaracağınız en güzel pembeliği çıkarın, pembe ışıklar,
Pembe tüller..korkunuzun karanlığını pembelik içinde yok edin.
Şu an korku enerjisinin sevgi enerjinse dönüştüğü çok değerli bir an
Evren BOLLUK içinde.
Evrenin bolluğu bana akıyor.
Para bana çoğalarak geliyor.
İhtiyacım olan her şeyi ihtiyacım olduğu anda evren bana verir.
Ben çok parayı hak ediyorum.
Ben çok paraya layığım.

DEĞİŞİME GÜVEN

Geleceğimde her şeyin iyi olduğunu bilerek güven ve huzurla ilerliyorum.
Eskiyi rahatça ve kolayca bırakıyorum.
Yeniyi sevinçle karşılıyor ve kabul ediyorum.
Ben emin ellerdeyim.
Ben kendimi seviyor, beğeniyor ve onaylıyorum.
Ben her an her yerde güven içindeyim.
Ben kendi yolumu açıyorum.
Ben kendi yolumu açtığımı kabul ediyorum.
Ben kendi yolumu açtığım için kendimi takdir ediyorum.
Ben kendi yolumu açtığım için şükrediyorum.

Belli başlı korkular;

1. Değersizlik korkusu
2. Güvensizlik korkusu
3. Parasızlık korkusu
4. Yalnızlık korkusu
5. Başarısızlık korkusu
6. Esir olma korkusu
7. Suçlanma korkusu
8. Acı çekme korkusu
9. Dışlanma korkusu
10. Çaresizlik korkusu
11. Ayrılık korkusu
12. Aşağılanma korkusu
13. Güçsüzlük korkusu
14. Yokluk korkusu
15. Kaybetme korkusu
16. Yetersizlik korkusu
17. Yok olma korkusu
18. Hastalık korkusu
19. İncitilme korkusu
20. Sevilmeme korkusu
21. Reddedilme korkusu
22. Acizlik korkusu
23. Terk edilme korkusu
24. Onaylanmama korkusu

Korkularımızın kabulü ve kayıtların yerine olumlu mesajlar yerleştirme dışında "Bilinçaltı Çalışmalarımızda Kötü huylardan arınma" "imgeleme" "üst benlikle buluşma" ve "affetme" meditasyonları da uyguluyoruz.


Yüksek sesle 3 defa şu duayı söyleyin:

Allah’ın bana verdiği kuvvetle her türlü güçlüğün üstesinden gelebilirim.

·        Eğer biz inançlıysak hiçbir şey olanaksız değildir.
·        Cesur ol; bil ki büyük kuvvetler her zaman yardımımıza yetişecek.
·        Bir şeyi gerçekten istersen elde edebilirsin.


GÜVEN
·        Başarılı olduğunu simgeleyen resmi beyninize kazıyın ve asla SOLMASINA İZİN VERMEYİN…!
·        Olumsuz düşünceleri zihninden uzaklaştır.
·        Hayallerine giden yolda engelsiz ilerleyebileceğini hayal et.
·        Olumsuz enerjisi olan ortamdan uzaklaş.
·        Allah bizim yanımızda ve bizim yanımızdayken hiç kimse bize cephe alamaz.
·        Allah’ım bana güç verdiği için her türlü zorluğun üstesinden gelebilirim.
·        Ben simdi Allah’ın ellerindeyim.
·        Allah’tan güç alıyorum ve buna tüm kalbimle inanıyorum..


GEVŞEME MEDİTASYONU

·        Sakin bir yere oturun.
·        İçinde bulunduğunuz günü size bağışladığı için Allah’a şükredin.
·        Derin bir nefes alın ve gözlerinizi kapatın.
·        Rahatlamak için nefes alıp vermeye devam edin.( Nefes alırken 6’ya kadar say ve bu zaman zarfı içinde nefes almaya devam et. Sonra nefesi içinde tut ve 2’ ye kadar say ve bu zaman zarfı içinde de nefesi içinde tut. Nefes verirken de yine 6 ‘ya kadar say ve bu zaman zarfı içinde nefes vermeye devam et ve nefesini tut, 2’ ye kadar say. Bu işlemi rahatlayana kadar yap.)
·        Kendi kendine “ Şu an ayaklarım gevşiyor, ellerim gevşiyor ve yüzüm gevşiyor” diye telkinler ver.( Bu işlemi gevşeyene kadar yap)
·        Hiçbir şey düşünme ve zihnini her türlü düşünceden arındır.
·        Kendini sonsuzluğun kollarına bırak.





ENERJİ MEDİTASYONU
·        Sakin bir yere otur ve içinde bulunduğun günü size bağışladığı için Allah’a şükret.
·        Derin bir nefes al ve gözlerini kapat. ( Yukarıda bahsedilen 6+2 nefes tekniğini uygulayabilirsiniz.)
·        Zihninde yemyeşil her türlü çiçeklerle bezenmiş bir ormana gittiğini hayal et ve ormanda yürümeye başla. Gökyüzünden başlayıp başından girip vücudunun içinden geçen ve ayaklarının altından topraklarına kadar uzanan bir hortum imgele.
·        Yürürken bu hortum vasıtasıyla evrenden enerji aldığını
,enerjinin baş bölgesinden (tepe çakrasından) girdiğini ve     vücudunun tüm hücrelerine dağıldığını, bu enerjinin vücudundaki tüm negatif enerjiyi öğütüp ayaklarının altındaki hortumdan toprağa aktığını imgele.
·        Yürürken etrafına bak ve içindeki bulunduğun güzelliğinin farkına var. Zihnindeki tüm düşüncelerini uzaklaştır ve sadece içinde bulunduğun güzelliğe yoğunlaş.
·        Şimdi toprağa otur ve omurilik bölgesine(kök çakrası) kırmızı enerji geldiğini imgele. Derin nefes al ve her nefes aldığında kırmızının enerjinin hızla büyüdüğünü ve vücudunun tüm hücrelerine yayıldığını hisset. Şu ana kırmızı enerji topu içindesin. Etrafında kırmızı enerjiler yay ve kendi kendine “ben enerjiyim” diye telkinler ver.
·        Şimdi oturduğun yerden kalk ve yürümeye başla yürürken de içindeki hortumdan enerji geldiğini ve ayaklarının altındaki hortum aracılığıyla negatif enerjinin toprağa karıştığını imgele.
·        Önünde turuncu enerjilerle bezenmiş bir göl olduğunu hayal et ve üstündekileri çıkarıp o göle atla. Göldeki turuncu enerji göbeğinin altındaki bölgeye hızla yayıldığını hayal et. Turuncu enerji şu an tüm hücrelerine yayılıyor ve sen turuncu enerjiyi etrafına yayıyorsun. Üzerindeki tüm negatif enerjiyi, sıkıntıları suya bırak ve sudan arınmış bir şekilde gölden çık.
·        Şu an güneş tam tepene ve günesin parlak sarı enerjisini karın bölgende olduğunu imgele. Şu an güneşin sarı parlak enerjisi karın bölgene hızla geliyor ve karnında hızla büyüyen sarı enerji topu oluşuyor. Bu enerjinin vücudunun tüm hücrelerine dağıldığını imgele. Şu an sarı enerji topu içindesin ve etrafına sarı enerjiler dağıtıyorsun.
·        Yürümeye devam et ve yürüdükçe içindeki negatiflerin toprağa aktığını imgele. Yürüdükçe rahatlıyorsun ve farkındalığın artıyor.
·        KENDİ İÇ GÜCÜNÜN FARKINDASIN VE AMAÇLADIĞIN HERŞEYE TEK BAŞINA ULAŞABİLİRSİN. ARADIĞIMIZ GÜÇ İÇİMİZDE.
·        ALLAH’A BİZE BAĞIŞLADIĞI SONSUZ GÜÇTEN DOLAYI ŞÜKRET.
·        Kendi kendine “ Ben enerjiyim, ben sevgiyim, ben sevgi gücüyüm” diye telkinler ver.
·        Şimdi bir ağaca yaslan ve ağacın yeşil yapraklarından kalp bölgene yeşil enerji geldiğini imgele. Derin nefes al ve her nefes aldığında bu yeşil enerji hızla büyüyor ve vücudunun tüm hücrelerine hızla yayılıyor. Şu an yeşil enerji topu içindesin ve etrafına yeşil enerji aktarıyorsun.
·        Yürümeye devam et ve yürürken toprağa sert bas ki içindeki negatifler toprağa akıp gitsin.
·        Gökyüzü mavilere bezenmiş ve şu an gökyüzünden boğaz bölgene masmavi enerji geldiğini imgele derin bir nefes al ve her nefes aldığında mavi enerjinin boğazında hızla büyüdüğünü ve boğazındaki atıkları öğüttüğünü hayal et. Şu an mavi enerji topu içindesin ve etrafına mavi enerjiler yayıyorsun.
·        Yürümeye devam et. Hava kararmak üzere. Şu an gecenin lacivert enerjisi iki kaşının ortasındaki bölgeye ( üçüncü göz) hızla geliyor; farkındalığın ve hislerin artmaya başlıyor. KENDİ İÇ GÜCÜNÜ FARKINDASIN;KENDİ İÇ HUZURUNUN FARKINDASIN. ALLAH’A SANA BAĞIŞLADIĞI BU SONSUZ GÜÇTEN DOLAYI ŞÜKRET.
·        Lacivert enerji hızla vücudunun tüm hücrelerine yayılıyor ve etrafına lacivert enerji yayıyorsun.
·        Yürümeye devam et ve kendini mutlu ve huzurlu bulduğun bir yere otur. Şu an ruhun ruhun bedeninden çıkıp yavaşça gökyüzüne yükseliyor ve tüm enerjilerin olduğu yere gidiyor. Bu yolculuğun hazzını hisset. Şu an çok sakin, dingin ve huzurlusun; adeta sonsuzlukla dans ediyorsun. Etrafındaki enerjilere bak ve kendi kendine “BEN ENERJİYİM” diye telkinler ver.
·        Etrafındaki mor enerji yumağının içine gir,etrafına da beyaz enerjiyi kuşat ve bedenine doğru yavaşça iç huzurunun farkına vararak gitmeye başla. Şu an ruhun yavaşça bedenine giriyor. Mor enerjinin baş bölgenden(tepe çakrası) girdiğini hayal et. Mor enerji şu an vücudunun tüm hücrelerine hızla giriyor ve etrafına mor enerji yayıyorsun.
·        Kök çakrandaki kırmızı enerjinin, göbeğinin altındaki turuncu enerjinin, karın bölgendeki sarı enerjinin, kalbindeki yeşil enerjinin, boğazındaki mavi enerjinin, üçüncü göz( iki kaş arası) bölgende lacivert enerjinin ve baş bölgendeki mor enerjinin farkına var. Şu an çok huzurlusun.
·        Derin bir nefes al ve her nefeste çakralarındaki bu enerjilerin beyaz enerjiye dönüştüğünü imgele. Şu an beyaz enerji yumağısın ve etrafına beyaz enerji yayıyorsun.
·        Kendine “ BEN ENERJİYİM, BEN SEVGİYİM, BEN SEVGİ GÜCÜYÜM, BEN KENDİ İÇİMDE TAM VE BÜTÜNÜM” diye telkinler ver.
·        Derin bir nefes al ve yavaşça ellerini, kollarını, ayaklarını hisset ve kendini hazır hissettiğinde gözlerini aç.

Her gün şunu tekrarla:
 Allah’ım ihtiyacım olan gerekli gücü ve enerjiyi bana ver.

Unutma ALLAH HER ZAMAN YANIMIZDA VE İÇİMİZDE…!

BİLİNÇALTI ÇALIŞMASI

GÜÇ
Ben yalnız ve tek başıma ………..sız çok güçlüyüm.
Ben yalnız ve tek başıma ………..sız çok güçlü olduğumu biliyor ve inanıyorum.
Ben yalnız ve tek başıma ………..sız çok güçlü olduğumu kabul ediyorum.
Ben yalnız ve tek başıma………...sız çok güçlü olduğum için kendimi takdir ediyorum.
Ben yalnız ve tek başıma çok güçlü olduğum için şükrediyorum.

Kendi gücüme sahip çıkıyorum.
Kendi gerçeğimi sevgiyle yaratıyorum.
Ben içimdeki güce ulaşıyorum.

DEĞER
Ben yalnız ve tek başıma ………..sız çok değerliyim.
Ben yalnız ve tek başıma ………..sız çok değerli olduğumu biliyor ve inanıyorum.
Ben yalnız ve tek başıma ………..sız çok değerli olduğumu kabul ediyorum.
Ben yalnız ve tek başıma………...sız çok değerli olduğum için kendimi takdir ediyorum.
Ben yalnız ve tek başıma çok değerli olduğum için şükrediyorum.

GÜVEN
Ben yalnız ve tek başıma ………..sız çok güvendeyim.
Ben yalnız ve tek başıma ………..sız çok güvende olduğumu biliyor ve inanıyorum.
Ben yalnız ve tek başıma ………..sız çok güvendeolduğumu kabul ediyorum.
Ben yalnız ve tek başıma………...sız çok güvende olduğum için kendimi takdir ediyorum.
Ben yalnız ve tek başıma çok güvende olduğum için şükrediyorum.

Ben evrende güven içindeyim.
Ben herkese güveniyorum.
Bütün insanlar bana güveniyor.
Ben kendime güveniyorum.
Ben yaşamın akışına güveniyorum.
Ben güvendeyim.
Evren güvenli.
Evren beni seviyor, beğeniyor ve takdir ediyor.


BAŞARI
Ben yalnız ve tek başıma ………..sız çok başarılıyım.
Ben yalnız ve tek başıma ………..sız çok başarılı olduğumu biliyor ve inanıyorum.
Ben yalnız ve tek başıma ………..sız çok başarılı olduğumu kabul ediyorum.
Ben yalnız ve tek başıma………...sız çok başarılı olduğum için kendimi takdir ediyorum.
Ben yalnız ve tek başıma çok başarılı olduğum için şükrediyorum.

ÖZGÜRLÜK
Ben özgürüm.
Ben özgür olduğumu biliyor ve inanıyorum.
Ben özgür olduğumu kabul ediyorum.
Ben özgür olduğum için kendimi takdir ediyorum.
Ben özgür olduğum için şükrediyorum.

SEVGİ
Ben kendimi seviyorum.
Ben kendimi olduğum gibi seviyorum.
Ben kendimin olduğu olmasına izin veriyorum.
Ben herkesi seviyorum.ben herkesi olduğu gibi seviyorum.
Ben herkesin olduğu gibi olmasına izin veriyorum.

DEĞER
Ben kendim değer veriyorum.
Ben kendime olduğum gibi değer veriyorum.
Ben herkese değer veriyorum.
Ben herkese olduğu gibi değer veriyorum.
Ben herkesin olduğu gibi olmasına izin veriyorum.

BOLLUK
Evren BOLLUK içinde.
Evrenin bolluğu bana akıyor.
Para bana çoğalarak geliyor.
İhtiyacım olan her şeyi ihtiyacım olduğu anda evren bana verir.
Ben çok parayı hak ediyorum.
Ben çok paraya layığım.

BEREKET-BOLLUK
Evrenin bana vermek istediği tüm bolluk ve bereketi ayrım yapmaksızın olduğu gibi kabul ediyor ve istiyorum.
Bu bilinç ve sorumlulukla onu paylaşmak için elimden geleni yapacağım.
Çok parayı hak ediyorum.
Çok paraya layığım.



ZENGİNLİK
Ben çok zengin olmayı hak ediyorum.
Ben çok zengin olmaya layığım.
Para bana sevgiyle geliyor.
Ben parayı sevgiyle alıyorum.
Çok zengin ve bolluk içinde yaşamak benim en doğal hakkım.

DENGE
Ben MUTLUYUM:
Ben SAĞLIKLIYIM.
Ben HUZURLUYUM.
Ben çok GÜÇLÜYÜM.
Ben çok BAŞARILIYIM.
Ben GÜVENDEYİM.
Ben ÖZGÜRÜM.

DEĞİŞİME GÜVEN
Geleceğimde her şeyin iyi olduğunu bilerek güven ve huzurla ilerliyorum.
Eskiyi rahatça bırakıyorum.
Yeniyi sevinçle karşılıyor ve kabul ediyorum.
Ben emin ellerdeyim.
Ben kendimi seviyor, beğeniyor ve onaylıyorum.
Ben kendimi takdir ediyorum.
ben her an her yerde güvenlik içindeyim.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder