9 Ocak 2011 Pazar

Beyin Gücünün Kontrolü

Binlerce kilometre uzaklıktaki insanlara pozitif veya negatif enerji gönderebiliriz. Nasıl mı?
Mesela bir büyücüye inanmazsınız ama gittiniz; büyülenirsiniz, yani onun negatif enerjisini yüklenirsiniz. Onun için her zaman bedenimizin sesini dinlememiz, bu vesile ile de vücudumuzun enerjisini her zaman dengede tutmamız gerekir. Burada yoğunlaşma, trans haline geçme ve beyne istediğimiz emri verme, beyin gücünün kontrolü için yeterli olabilir.

Binlerce kilometre uzaklıktaki insanlara pozitif veya negatif enerji gönderebiliriz. Nasıl mı?
Mesela bir büyücüye inanmazsınız ama gittiniz; büyülenirsiniz, yani onun negatif enerjisini yüklenirsiniz. Onun için her zaman bedenimizin sesini dinlememiz, bu vesile ile de vücudumuzun enerjisini her zaman dengede tutmamız gerekir. Burada yoğunlaşma, trans haline geçme ve beyne istediğimiz emri verme, beyin gücünün kontrolü için yeterli olabilir. sizin enerjinizin yüksek ve müspet olmasına da bağlıdır.
Negatif enerjili insanlardan kurtulmak için çeşitli yöntemler vardır. ışaret parmağı ile orta parmağı üst üste getirir kilitlersiniz, böylece negatif enerjinin bedeninize girmesine izin vermezsiniz.
Mesela, bir tükürük ile pozitif enerji verirseniz, o, ilaç yerine geçebilir. Bir yerimiz acıyıp yaralandığında yaptığımız gibi Bir yerimizi çarptığımızda veya böcek ısırdığında orayı kaşıdığımız, uyandığımız gibi...
Yaratıcının gücünü bedenlerde kullanırsanız, beyin süper gücü istediğiniz gibi yönlendirebilir ve siz de insanları etkileyebilirsiniz
Nazarla yani bakışla 3. gözünüzle insanların mezara, hayvanların kazana konulduğunu ispat edebilir veya onlara özgür ve mutlu bir hayat yolunu göstererek yaşam enerjinizi artırabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder